Velkommen til Kolonialen


Sommerkolonialen holder åpent fra 25. juni til og med 13. august.:

Mandag: STENGT
Tirsdag: STENGT
Onsdag: 14 - 21
Torsdag: 14 - 21
Fredag: 14 - 00 (ØLKAFÈ fra 17-00)
Lørdag: 11 - 23
Søndag 16 - 21Til årets sommerkolonial har vi:


- Utvidet menyen

- Omkalfatret kolonialen slik at smittevern ivaretas samtidig som vi får sitteplasser inne og på uteservering

- Skaffet oss online bordbestilling slik at du kan sikre plass til kohorten din: https://book.easytablebooking.com/book/?id=82c3b&lang=no

Er du langveisfarer kan du booke Nordlandsnatta i en sovelugar på kjøkkenloftet: https://www.booking.com/.../no/han-sylte-heimen-bnb.no.htmlKolonialen i Valnesfjord holder sesongåpent påske sommer og jul.

Er du glad i nykverna kaffe, steinovnsbakte kanelboller og lokalmat? Ja, da bør du definitivt ta turen innom i Kolonialen. Her holder vi sesongåpnet i påsken, på sommeren og til jul. Vi har ulike konsepter til hver sesong.

Ho Sylte, altså Mathilde sjøl, er et ekte julemenneske, og deler sin begeistring med gjestene når hele butikken forvandles til Julekolonialen i november og desember. Helt siden første Julekolonial i 2015 har dette vært et svært populært tilbud, og folk nærmest valfarter fra hele distriktet for å sikre seg deilig mat, flotte gaver – og god, gammeldags julestemning. Etter fem år med fysisk julebutikk kan vi nå også ønske deg velkommen inn i vår nye nettbutikk, julekolonialen.no. I kolonialen har vi også et julerom som kan besøkes når vi har åpent ellers i året. For og av julefolk!

Besøk Julekolonialen