Trenger du overnatting for en lengre periode?

Trenger du eller din bedrift overnatting over lengre perioder? Vi i Han Sylte tar godt vare på våre pendler- og firmagjester, og lover å gjøre vårt ytterste for at du skal føle deg som hjemme både i Heimen og i Valnesfjord. Alle rommene har direkte adgang til bad med dusj og toalett. Badet deles med et annet rom, men låses automatisk av for naboen når du benytter det. Vi tilbyr trådløs nettilkobling, frokost og gratis parkering. Turmulighetene i området er svært gode, og det er også treningssenter i byggets første etasje.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud

Han Sylte Heimen

Midt i Salten, i hjertet av Valnesfjord. Omgitt av fjell, fjord – og bugnende gulrotåkere. Her finner du Han Sylte Heimen. Et unikt overnattingsted med ti dobbeltlugarer, suite, selskapslokale og moderne kurs- og konferansefasiliteter. Inviter med deg kollegaene, storfamilien, brudefølgeteller vennegjengen din hit til oss, og vi lover dere gode senger, deilig mat, verdens fineste utsikt og et opphold dere seint vil glemme.

Møter, kurs og eventer

Han Sylte Heimen er godt egnet for mindre kurs- og konferanser, julebord, jubileer, bedriftsarrangementer og strategisamlinger. Lokalene er fordelt over to etasjer, og er på til sammen 280 kvadratmeter. Vi tilbyr leie av hele Heimen samlet. Dette inkluderer overnatting for opptil 24 personer, fordelt på ti dobbeltlugarer og én suite. Vi har alt du trenger av moderne, teknisk møteutstyr og vi sørger for en skreddersydd opplevelse ut fra dine ønsker og behov. Han Sylte Heimen ligger midt i Salten, 35 minutter i bil fra Bodø og 12 minutter fra Fauske. Både toget og bussen stopper bare fem kjappe minutter til fots fra inngangsdøra til Heimen, og gjør at du kan reise tur/retur uten bil fra hele regionen.

Vi har i vårt tidligere liv drevet festivaler og rigget større eventer. Ved behov for bistand til å skreddersy din event kan vi bistå! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

På Han Sylte Heimen kan dere velge om dere selv vil sørge for mat og drikke til reisefølget, eller om dere foretrekker at vi ordner med servering av alle måltider. Vi kan også tilby ølsmaking med lesk fra vårt eget nanobryggeri. Ønsker dere et kulturelt innslag kan vi være behjelpelig med booking av dette. Han Sylte Heimen er opprinnelig bygget på 1950-tallet og har gjennom flere tiår huset bygdas samvirkelag. Lokalene ble totalrenovert til tipp topp standard i 2020. Fargepaletten er inspirert av den flotte nordlandsbunaden, og alle sovelugarene har loftsvinduer som gjør at du kan sovne til synet av den vakre nordlandske nattehimmelen. Nærområdene er et eldorado for de turglade, både sommer og vinter. Det er også tilgjengelig treningssenter i første etasje.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Selskapslokaler

Gifteplaner? Kom til oss, da vel! Her har vi fasiliteter og omgivelser som vil gi en unik ramme for bryllupet, og en opplevelse som verken gjester eller brudepar vil glemme. Da vi tegna våre lokaler var målet å lage et konsept som gjorde det mulig å leie hele stedet i ett. Et slikt sted som vi selv har savna når vi har invitert venner og familie til fest. Det eneste vi ikke tar ansvar for er å finne den perfekte ektemake. Men når det er i boks, kan vi tilby full pakke med selskapslokale, overnatting til gjestene og bryllupssuite.

Vi kan også være behjelpelig med å formidle større selskapslokale til selve festen. Ta kontakt for en hyggelig bryllupsprat!

Les mer

Vi er nærmere enn du tror

Bodø
Tog: 41 min
Bil: 37 min

Fauske
Tog: 19 min
Bil: 15 min

Rognan
Tog: 49 min
Bil: 41 min

Sørfold
Bil: 27 min

Oslo
Tog: 18 timer
Fly og bil: 2 timer

Trondheim
Tog: 9 timer
Fly og bil: 1,5 timer