w

Bryllup i Valnesfjord

Det er mulig å leie hele eller deler av Han Syltes fasiliteter som ei unik ramme for ditt bryllup. Lokalitetene innbyr til både mindre og mellomstore selskap. Mulighetene er mange og fordi vi er små har vi mulighet for å tilby skreddersøm slik at du får dagen slik du ønsker.

Sommer og vinter
28.07.201822:26 Mathilde Jakobsen

Han Sylte i Valnesfjord passer perfekt til små og mellomstore bryllup. Her kan du få det meste, velkomst, bryllupsmiddag, fest, bryllupssuite og overnatting til brudefølget - alt på samme sted. Valnesfjord har ei vakker Kirke i gangavstand fra Han Sylte, selskapslokalene majestetisk utsikt, koselige rom, god heimelaga mat og heimelaga øl. Rett og slett det meste som skal til for ei vellykka feiring.

Hos Han Sylte kan opptil 60 gjester sette seg ned samtidig og bli servert, fordelt på våre tre sammenkoblede selskapslokaler over to etager. Når Heimen ferdigstilles i slutten av 2019 har vi sengeplass til 24, og kan være behjelpelig med formidling av flere overnattingsplasser i gangavstand. Bryllupsgjester som overnatter utenfor Han Sylte vil kunne benytte frokostservering hos oss, sammen med resten av brudefølget. 

Vi har stolthet i å servere god og ærlig mat. All mat er laga fra bunn av, mye av lokale råvarer. Vi baker sjøl og brygger et variert utvalg øl som kan nytes på huset.

Ved større bryllup enn vi kan ha bordsetting til, kan vi personlig anbefale leie av Fellesheimen til selve festen. Dette er bygdas historiske forsamlingshus, rett over veien fra Valnesfjord Kirke. Hvis ønskelig kan vi lever catering fra vårt kjøkken. Han Sylte kan fungere som velkomst, forfest, frokostplass, gjesteovernatting og felles base under ei slik feiring.

Noen vil ha stor feiring, andre mindre –men uansett vil de aller fleste av oss invitere noen og lage ei markering for å feire kjærligheten. Det begynner som oftest der du kanskje er akkurat nå -på leting etter det rette stedet. Hvis du er nysjerrig på hvordan Han Sylte kunne passe inn i dine ønsker, er du velkommen på ei uforpliktende visning.

For mange er det vikitg at det er enkelt for gjestene å komme seg dit, samt komme seg rundt på stedet. Til Valnesfjord kommer du enkelt til via fly til Bodø, eller tog til Valnesfjord perrong. Med utgangspunkt i Han Sylte er det gangavstand til alt fra Kirke til tog og buss, slik at ingen av gjestene trenger å leie egen bil. 

Sultne gjester vil man ikke ha. Derfor er det viktig å tenke på alt fra frokost til nattmat. Med fasilitetene hos Han Sylte kan du fint, med litt planlegging på egen hånd eller ved å overlate alt til oss, sørge for mat til dine gjester gjennom hele bryllupshelgen. I tillegg til Han Syltes egene kjøkken har vi et fullutstyrt kjøkken disponibel til våre gjester hvis man ønsker fullt eller delvis selvhushold. Uansett hvor høyt eller lavt ditt budsjett er har du mulighet for å skape DITT Nord-Norske drømmebryllup i Valnesfjord.

Han Sylte Heimen åpner med helt nye lokaliteter senhøsten 2019 og vil inneha de kvalitetene som gjør det mulig å skreddersy ditt Nord-Norske bryllup i 2020.

Til sist er det verdt å nevne at Valnesfjord også har egen, prisbelønnet bryllupsfotograf (Frida Bringslimark) og Vilje Frisør med frisørmester (Lill Anita Karlsen) rett over veien fra Han Sylte, som tar imot både brud og brudgom på den store dagen. Vilje Frisør gjør både hår og make-up.

 

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjema nedefor, eller Husfrue Mathilde direkte for en uforpliktende prat ( 467 467 69 ).