w

Overnatting

Han Sylte Heimen har tilsammen 24 sengeplasser fordelt på 11 enheter.

14.07.201912:22 Mathilde Jakobsen

 

Det er i Kolonialen og Heimen du nyter
måltidene, slappar av, og lar deg inspirere av estetikken i det du omgir deg med på alle kanter. I øverste etage, på kjøkkenloftet, har vi 10 hyggelige dobbeltrom med takvinduer slik at du kan betrakte nodlys, stjernehimmel eller sommernatta fra senga di. To av disse rommene har også ekstra seng til barn. Alle rom har direkte adgang til dusj og toalett som deles med ett annet rom. Hvert rom har en privat servant. Rommene er dekorerte med fargepaletten til den staselige nordlandsbunaden. For å muliggjøre rommene er all innredning spesialbygd unikt til hvert rom. I andre etage har vi en større Suite med eget bad, kjøkken, soverom og stue med mulighet for sengeplasser også i sovesofa.

 

Utsikt gir innsikt, innsikt gir utsikt –alt etter som. Hvis du ønsker å oppleve den nordlandske natur er Valnesfjord et utmerket sted. På ut.no finner du forslag til turer du kan ta på egen hånd, korte som land, sommer som vinter. Hvis du ønsker å vandre i Sjunkhatten Nasjonalpark finner du innfallsporten dit kun 15 minutters kjøretur lengre opp i bygda. Ruslar du direkte fra Han Sylte finner du «hjerteløypa», du kan gå kjærlighetsstien eller en fjelltur på Rapen. Vi er også det nærmeste overnattingsstedet til Kvalhornet som er et yndet sted å besøke for frikjørere. Videre har Valnesfjord et stort og variert løypenett som vedlikeholdes hele vinteren. Valnesfjord er kjent for å være snøsikker på vinteren og er et yndet tur og rekreasjonsområde for hele regionen.

Bygningen som rommer hele Han Syltes virksomhet har hatt stor betydning for bygda i over sytti år. Her har det tidligere vært samvirkelag, bank, cafe, manufaktur, coopbestyrerens leilighet og til og med kjølerom med nummererte hyller til hver av bygdas husstander. Siden vertskapet, Håvard og Mathilde, overtok dette historiske bygget i Valnesfjord, har det skjedd mye. Bygget rommer nå parets egen familiebolig, Cooperativet gym, massagestudio, ølbryggeri, Han Sylte Kolonial, Han Sylte fabrikken og Han Sylte Heimen. 

Soverom brudesuite